Ultrabook informatie

De nieuwe generatie Ultrabooks

De nieuwe ultrabooks werden al begin dit jaar ge´ntroduceerd tijdens de CES in Las Vegas. Ook tijdens computerbeurs Cebit in Hannover is meer bekend geworden over de nieuwste ultrabooks. Wat kunnen we gaan verwachten van de nieuwe generatie ultrabooks in 2012?

Meer intern RAM geheugen

Naast de gebruikelijke 4 GB interne RAM gaan we nu ook modellen krijgen met 8 GB intern geheugen en zelfs 16 GB intern geheugen (LG Z330/Z430).

Touchscreen

Door touchscreen eigenschappen toe te voegen aan de ultrabook vestigt de ultrabook zich definitief in de markt tussen de tablet en de laptop. Wanneer het scherm 180 graden kan draaien is de dunne laptop ook op beide manieren te gebruiken.

Groter scherm

Naast de 11 en de 13 inch schermen gaan we nu ook ultrabooks op de markt krijgen met een 14 inch en 15 inch scherm.

Batterij

De accuduur is afhankelijk van het model maar is bijna altijd minimaal 7 uur. De nieuwe modellen gaan zover we nu kunnen zien allemaal 8 uur of langer mee.

Windows 8

De eerste ultrabooks met windows 8 zijn gepresenteerd aan de pers. Wanneer Windows 8 daadwerkelijk op de markt gaat komen is nog niet bekend.

LTE/G4

LTE of G4, de nieuwe generatie mobiel internet en dataverkeer. Net als The new Ipad zal ook de ultrabook gaan werken met LTE waardoor je nog sneller kunt internetten. Helaas is Nederland hier nog niet op voorbereid.

26-03-2012

Informatie


Ultrabook Nieuws