Ultrabook informatie

Dell XPS13 Ultrabook

De langverwachte Dell Ultrabook is inmiddels gelanceerd in Nederland. Dells eerste ultrabook is 18 mm dik en heeft een 13,3 inch beeldscherm. De XPS 13 start binnen 8 seconden op en is vanuit de slaapstand in precies 1 seconde gebruiksklaar (4 seconden vanuit de diepe slaapmodus). De batterijduur van 8 uur is zeer goed.

De dunne laptop heeft een Intel Core i5 processor en zal geleverd worden met Windows 7. Met 4GB intern geheugen en een SSD harde schijf van 128 GB is hij vergelijkbaar met de andere ultrabooks op de markt. Daarnaast is de ultrabook te upgraden naar een Intel Core i7 processor en 256 GB SSD.

Dell heeft echter op het gebied van design er ene geheel eigen touch aan gegeven. De ultrabook voelt rubberachtig aan. Dit in combinatie met de aluminium afwerking is het een modern, stevig en mooi geheel.

Betreft de aansluitingen is er gekozen voor een minimum. De ultrabook heeft 2 USB poorten. 1x USB 3.0 en 1x USB 2.0. Daarnaast is ern een mini displayport en een audia in- en uitgang.

Productspecificaties


MerkDell
TypeXPS 13

Dell XPS 13 Ultrabook

Dell XPS 13 ultrabook image


Prijzen Dell XPS 13 Ultrabook

Helaas zijn er geen prijzen gevonden.


Informatie


Ultrabook Nieuws