Ultrabook informatie

Disclaimer

Deze website wordt met de grootst mogelijke zorg voorzien van informatie. Hoewel wij te allen tijde proberen het aanbod compleet en correct te plaatsen kan er altijd iets zijn waardoor een prijs niet meer actueel is en/of een artikel niet meer verkocht wordt.

Aankoop producten of diensten

Ultrabookinfo.nl verwijst enkel naar aanbieders van producten dan wel diensten. Bij de aanschaf van een product of dienst gelden de aankoopvoorwaarden van de desbetreffende winkel of dienstverlener. Ultrabookinfo.nl verkoopt zelf geen producten. Wij hebben geen contacten met verkoopafdelingen van de diverse adverteerders en kunnen ook niet bemiddelen bij problemen rond de aankoop van een product en / of dienst.

Privacy

Bescherming van de privacy van bezoekers is belangrijk. Voor zover er op Ultrabookinfo.nl wettelijke of andersoortige regels ter zake van privacy van toepassing zijn, zullen wij deze respecteren en naleven.

Het meten van statistieken en bezoekersaantallen

Om het bezoek op Ultrabookinfo.nl te meten en te evalueren worden algemene statistische bezoekersgegevens zoals bijvoorbeeld aantallen, bekeken pagina's en gemiddelde bezoeksduur geregistreerd. Deze gegevens zijn niet te herleiden tot persoonsgegevens.

Ultrabookinfo.nl kan geen garantie geven voor het privacybeleid van de sites waarnaar gelinkt en/of doorverwezen wordt.

Copyright en Trademark

Intelģ en Ultrabookô behoren tot Intel Corporation.Informatie


Ultrabook Nieuws