Ultrabook informatie

Samsung Series 9 Ultrabook

De Series 9 notebook van Samsung heeft een geweldige Duralumin (vliegtuig kwaliteit aluminium) unibody met een totale dikte van slechts een 12,99 mm. Dat in combinatie met een gewicht van 1,16 Kilo is dit een serieuze MacBook Air Killer. De laptop voelt op alle plekken degelijk aan en nergens voelt het apparaat fragiel. De Series 9 wordt aangedreven door een Sandy Bridge Core i7 processor. Verders heeft de ultrabook 4GB intern geheugen en een 128 GB SSD harde schijf.

Windows wordt binnen 9,8 seconden opgestart. Ontwaken uit standbystand 1,4 seconden.

Het scherm is een waar genot om naar te kijken. Door zijn resolutie van 1600x900, brightness van 400nits en een matte finish. Ook de kijkhoeken lijken dik in orde voor een tn-paneel. Samsung claimt dat de kijkhoeken 160 graden bedragen.

Betreft de aansluitingen heeft de Series 9 1x USB 2.0, 1x USB 3.0, micro HDMI, Audio in- en uitgang, een platte mini VGA uitgang, cardreader slot en een ethernet aansluiting. Voor enkele aansluitingen zoals de Ethernet en de mini vga uitgang heeft Samsung een verloopstuk waardoor de laptop klein blijft maar toch de juiste functionaliteiten kan leveren.

Productspecificaties


MerkSamsung
TypeSeries 9

Samsung Series 9 Ultrabook

Samsung Series 9 ultrabook image


Prijzen Samsung Series 9 Ultrabook

Helaas zijn er geen prijzen gevonden.


Informatie


Ultrabook Nieuws